Get Adobe Flash player

LC Riihimäki/Kara

Perustamispäivä 04.04.1975

Charter Night      24.10.1975

Kotimainen nro.  601

Kansainvälinen   4022 030738

Piiri 107C, alue II, lohko 2

Tili OP BIC

IBAN FI57 5396 0220 2904 65

Y-tunnus: 2710038-6

 

 

 

Kokous kuun 2. tiistai 19:00

Ravintola Teatterihotelli, Riihimäki

LC Riihimäki/Kara

LC Riihimäki/Kara toimintaa

LC Riihimäki/Kara on keskittynyt merkittävästi palvelutoimintaan monien erityisryhmien parissa. Palveluaktiviteettien lisäksi teemme erilaista varainhankintaa, jolla voimme vuosittain pienimuotoisesti tukea paikkakunnan nuoriso-, vanhus-, veteraani-  ja vammaisryhmiä sekä näihin ryhmiin kuuluvia henkilöitä. Kotisivujemme kuvagalleriassa pääsee näkemään joitakin niistä tapahtumista, joissa jäsenistömme on ollut osallisina. Kuvagalleria löytyy vasemmassa reunassa olevan Päävalikon valintalistalta.

Olemme jo vuosia toimittaneet Riihimäen talousalueella Riihiset-äänikirjettä, joka aikaisemmin lähetettiin postin välityksellä äänikirjeen tilanneille asiakkaille. Nykyisin äänikirje toimitetaan sähköisesti Näkövammaisten keskusliittoon, jossa se kopioidaan tallennusmedialle (ääni-CD) ja, joka sitten lähetetään keskitetysti lehden tilaajille.

Viimeaikaisempia palveluaktiviteettejamme on ollut Paalijärven rannalla sijaitsevan Sotainvalidien veljeskodin kunnostaminen yhdessä muiden riihimäkeläisten klubien kanssa sekä Arne Ritari-säätiön tukemana. Kunnostustyötä on myös rahoitettu klubin aktiviteettivaroista.

Olemme olleet myös kunnostamassa Riihimäen seudun invalidien kesämökkiä Puujoen varrella Ryttylässä sekä rakensimme uuden aidan Riihimäen partiolaisten talolle Valtakadulla.

Vuosittain olemme avustaneet Riihimäen Kehitysvammaisten Tuen paperinkeräyksessä keväisin ja syksyllä. Keräyksessä klubilla on ollut mukana kaksi autokuntaa sekä purkuryhmä varastolla.

Klubimme on ollut tuomassa jouluiseen katukuvaan Pelastusarmeijan joulupataa vuosia kestäneen tauon jälkeen. Riihimäellä Pelastusarmeijan toimipiste on jo lopettanut toimintansa ja väki on alueella vähentynyt. Suomen Lions-liiton C-piiri on ollut edelläkävijänä Lions-toiminnan hyväntekeväisyystyön ulottamisessa Pelastusarmeijan avuksi. Riihimäki on yksi ensimmäisistä kunnista, joissa toiminta on alkanut ja klubimme otti sen ensimmäisenä joulunajan ohjelmakseen Lion Matti Saarelan toimesta.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluaisit olla siinä mukana, niin ota yhteyttä klubimme jäseniin tai piirmme virkailijoihin. Meillä on paikkakunnalla 4 Lions-klubia, joilla on kaikilla hieman toisistaan poikkeavaa toimintaa, mutta kaikissa niistä on yhteistyökykyisiä ihmisiä. Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai C-piirin kotisivuilta www.lions.fi/C. Tervetuloa mukaan toimimaan tai tukemaan toimintaamme.