Get Adobe Flash player

LC Riihimäki/Kara

Perustamispäivä 04.04.1975

Charter Night      24.10.1975

Kotimainen nro.  601

Kansainvälinen   4022 030738

Piiri 107C, alue II, lohko 2

Tili Nordea, BIC:  NDEAFIHH

IBAN FI91 1132 3000 4303 25

Y-tunnus: 2710038-6

 

 

 

Kokous kuun 2. tiistai 19:00

Ravintola Teatterihotelli, Riihimäki

LC Riihimäki/Kara

Joulupata Riihimäellä Lions-klubien voimin

LC Riihimäki/Kara naapuriklubien kanssa yhteistyössä järjesti Pelastusarmeijan Joulupadan Riihimäelle jouluna. Leijonat, joilla oli vähän aikaa joulukiireiden lomassa ilmoittautuivat patavahdeiksi 2 tuntiseen vuoroon, muutama useampaankiin vuoroon. Tehtävä sopii henkilöille, joilla löytyy oikeaa asennetta, eikä ihmisten kohtaaminen joulupadalla aiheuta tuskanhikeä otsalle. Keskustelukyvykkyys auttaa kohtaamaan mitä erilaisimpia kanssaihmisiä ja tuttujakin.

 

Keräystulos 5 päivältä oli 4250,97€ ja 10 kuutiota keräystavaraa. Tappiot: Yksi keräystelineen kolmesta lipusta katosi. Yksi kiireinen lähtö kotipihasta ja auton lohkolämmittimen kaapeli kuoriutui nastarenkaiden alla 300m ajossa. Mutta tulosta syntyi ja tunnelma oli hyvä. Uusia tuttavuuksiakin tuli solmittua. Kiitokset kaikille patavahdeille ja Mixedin, Kristallin ja Karan Lions-klubeille.

 

Joulupatavahteina LC Riihimäki/Karan, LC Riihimäki/Kristallin ja LC Riihimäki/Mixedin Leijonat ja heidän puolisonsa olivat jo seitsemättä kertaa ja se on perinne, jossa kaksi vahvaa ja luotettavaksi tiedettyä järjestöä yhdistävät vahvimmat puolensa. Pelastusarmeijan vahva ja pitkäaikainen joulupataperinne ja jakeluverkosto yhdistettynä Leijonien hyväntekeväisyystyöhön kykenevän vapaaehtoisjoukon kanssa parantavat monen kanssaihmisen elämänlaatua kotiseudullamme.

 

Keräyspaikkana oli edellisvuosien tapaan Riihimäen Prisman eteisaula Voimalankadulla.

 

LC Riihimäki/Karan leijonat vahistettuna naapuriklubien leijonilla ovat Joulupatavahteina tänäkin vuonna. Kuvassa Pres. Esa Salonen, LC Riihimäki/Kara ja Lion Jaana Salonen, LC Riihimäki/Mixed.

LC Riihimäki/Kara-klubin presidentti Esa Salonen puolisonsa, LC Riihimäki/Mixed-klubin Jaana Salosen kanssa ovat olleet patavahteina jo useampana vuonna.