Get Adobe Flash player

LC Riihimäki/Kara

Perustamispäivä 04.04.1975

Charter Night      24.10.1975

Kotimainen nro.  601

Kansainvälinen   4022 030738

Piiri 107C, alue II, lohko 2

Tili OP BIC

IBAN FI57 5396 0220 2904 65

Y-tunnus: 2710038-6

 

 

 

Kokous kuun 2. tiistai 19:00

Ravintola Teatterihotelli, Riihimäki

LC Riihimäki/Kara

Lasten talvikarnevaalit jälleen menestys

Riihimäkeläiset Lions-klubit järjestivät Lasten Talvikarnevaalit perinteiseen tapaan Pohjolanrinteen koulun piha-alueella ja sen sisätiloissa. LC Riihimäki/Kara oli tällä kertaa vetovastuussa ja tilaisuus vietiin onnistuneesti läpi. Tilaisuuden tuotto jaettiin lyhentämättömänä riihimäkeläisiin nuorisokohteisiin.

 

Tapahtuma kiinnostaa ja selkeästi sille löytyy tarvetta Riihimäellä, koska osallistujamäärä oli runsas ja lasten iloiset ilmeet ja nauru olivat upeaa palautetta järjestäjille. Myös aikuiset saivat nauttia tapahtumasta, lasten touhusta ja ilosta. Ainoastaan jonotus aiheutti pientä harmia, mutta sekin kuvaa tapahtuman suosiota. Ja pieni odotus myös palkitsee pienen jonottajan. Talvikarnevaalien henki on se, että tapahtumapisteet ovat maksuttomia. Ainoastaan onginnassa perittiin pieni kalastuslupamaksu ja myös puffeteissa pikkupurtavat ja juomat olivat maksullisia. Kohtuullisen edullisia kumminkin.

 

Kuulutus toimi erinomaisesti ja kuuluttajilla oli selkeä aikataulu tapahtumista ja listat esiintyjistä. Ulkoesiintyislava on tullut toivottavasti pysyvästi tuomaan ulkoalueelle katseltavaa, jolla riihimäkeläiset nuoret pääsevät esiintymään ja näyttämään taitojaan muille. Muutama uusi tapahtumapiste niin sisällä kuin ulkonakin olivat piristävä lisä perinteisiin tapahtumapaikkoihin. Uutta tulee aina kokeilla, jotta tapahtuma pystyy uudistumaan. Silti perinteinen napakelkka oli jälleen yksi suosituimmista jonotuskohteista. Jostain oli löytynyt riittävä määrä lunta napakelkan suksen alle.

 Napakelkkailua

Tapahtuman markkinoinnissa Facebook on lähestymässä tärkeydeltään ykkössijaa, mutta perinteisiä printtimedioitakin vielä hyödynnettiin ja tietenkin tapahtumasta kirjoitettiin paikallislehdessä, jolloin tapahtuma levisi laajemminkin paikkakuntalaisten tietoon.

 

Tuottoja jaettiin Riihimäen Nuorisoteatterille sekä uudelle sisäkiipely- ja rullalautahallille sekä myös ratsastustallin, VPK:n, partiolaisten, taitoluistelijoiden ja käsipalloilijoiden nuorisohankkeille.

 

Kiitokset tapahtuman onnistumisesta kuuluvat kaikille Lions-klubeille, heidän tukijoilleen ja Riihimäen kaupungille sekä ennen kaikkea aktiiviselle yleisölle, joka on ehtymätön luonnonvara niin kauan kuin Riihimäki on lasten vanhempien kotipaikkakunta.